За Нас

Ние създадохме „Българска училищна индустрия” ООД през 2006 година с основната цел да бъдем максимално полезни на колегите си – директори на училища и детски градини като им предоставим пълен набор от услуги за поддържане на материалната база. Освен с производството на мебели за училища и обзавеждане на детски градини, ние може да извършим и транспортирането на нашата продукция до вашето детско или учебно заведение.

Екипът от специалисти на „Българска училищна индустрия” ООД работи много и всеотдайно, за да създаде мебели за училища, които със своята многообразност да дават възможност на директора сам да създададе облика на своето училище. Непрестанно усъвършенстваме моделите на различните изделия, за да могат да са в крак със съвременните тенденции на училищното обзавеждане и да бъдат максимално ергономични. За постигане на добри резултати се доверяваме на опита и предложенията на директори и учители и реализираме техните идеи.

Но голямото предизвикателство пред нас е обзавеждането на детски градини. Тук трябва да се съчетае както функционалност и здравина, така и дизайн, който да е близък до светоусещането на децата – със съчетаване на форми и цветове. Трудихме се доста и сме уверени, че сме постигнали добри резултати – убедете се сами.

„Българска училищна индустрия” ООД разполага със собствена производстена база, оборудвана с всички необходими за производството съвременни машини. Ние разполагаме с екип от специалисти – дизайнери и проектанти, които творят и създават нашите мебели, както и с доказал се през годините екип от работници, които със своите умения успешно реализират идеите им.

През годините ние от „Българска училищна индустрия” ООД успяхме с много труд и всеотдайност да изградим репутация за качество в производството на оборудване за детски градини, цялостно обзавеждане за училища, както и за пълното мебелиране на дома. Ние сме работили заедно с редица детски и учебни заведения от София и страната. Тук ще можете да намерите списък, на някои от нашите доволни клиенти.

Благодарим на нашите клиенти, които

Успяха да повярват в нашите възможности

И ни се доверяват всеки ден