БЪЛГАРСКА УЧИЛИЩНА ИНДУСТРИЯ
За цени, информация и поръчки:

+359 895 414 885

Социални мрежи:
Пон-Пет:

09:00 -
18:00

Търсене за:
Търси

ДЕТСКИ МЕБЕЛИ

за вашите малки съкровища

Администрация

Ние знаем колко е важно функционалното обзавеждане на работното място. Точно за това, "Българска Училищна Индустрия" разработи специална линия от мебели за административни нужди. Нашето административно оборудване се проектира и изработва с една, единствена цел - Вашето удобство и комфорт на работното място. Ние следим внимателно световните тенденции в мебелния дизайн и ергономията и внедряваме най-добрите и полезни идеи в работата ни. 

За нас е важно вие да намерите всичко, от което имате нужда в нашия каталог за административно обзавеждане и мебели. Изработваме и административни мебели по ваш дизайн или индивидуален проект. За консултация може да се свържете с нас на телефон  0895 414 895 - обадете ни се и споделете вашата концепция. В наше лице вие ще намерите добре подготвен и опитен партньор, който да осъществи всяка ваша идея за оборудването и мебелирането на вашия офис или административна сграда. 

Когато Ви се налага спешно да обзаведете чисто нова административна сграда или искате да подмените вече остарялата и изхабена мебелировка, ние сме готови с качествено решение на всяка една задача. За повече информация позвънете на 0895 414 895