БЪЛГАРСКА УЧИЛИЩНА ИНДУСТРИЯ
За цени, информация и поръчки:

+359 895 414 885

Социални мрежи:
Пон-Пет:

09:00 -
18:00

Търсене за:
Търси

ДЕТСКИ МЕБЕЛИ

за вашите малки съкровища

Детски градини

В каталога ни ще намерите богат асортимент от обзавеждане и мебели за детски градини от всякакъв размер и цвят, но винаги с еднакво високо качество на изработка. При нас работят едни от най-компетентните специалисти в България с дългогодишен стаж. Те изработват всеки детайл с вещина използвайки само материали с най-високо качество. А когато сглобят отделните елементи, нашите майстори правят детско легло или пък гардеробче, удобни за употреба, практични и не на последно място здрави, за да устоят на . 

За пълна подмяна на обзавеждането във вашето детско заведение, обърнете се към "Българска училищна индустрия” ООД - фирма с традиции в производството на мебели за детски градини. В наше лице вие ще намерите надежден и коректен партньор, който ще изпълни всичките ви изискавания. Ние ще ви предоставим цялостно обзавеждане за детската градина, включващо маси, детски столчета и легла, гардеробчета, пейки дидактични шкафове и редица други продукти, изработени в нашата производствена база. 

  • Креативни проектанти и опитни майстори
  • Свежи идеи за мебели за детски градини
  • Качествени материали и дълга гаранция
  • Европейски сертификати за качество
  • Надежност, бързина и качество на продуктите

"Българска училищна индустрия” ООД предлага обзавеждане и мебели за детски градини на най-изгодните цени в бранша, за да покрием нуждите от качествена мебел за детски заведения. Можем да изработим мебели по поръчка според ваш проект и да се съобразим с всички специални изисквания за ергономия, цвят, дизайн, тип материали и много други. Съотношение цена - качество без аналог на пазара в България. Ние сме сигурни, че нашето оборудване за детски градини ще покрие всичките Ви изисквания. Обадете ни се на 0895 414 895 още днес!